U naselju Lovrentovec pored Varaždinskih Toplica, 13. kolovoza s početkom u 16:00 h održano je svečano otvorenje Drvenog mosta. Drveni most oštećen je u potresu 28. i 29. prosinca 2020. godine, a sanacija je dovršena kako bi se uspostavilo redovno funkcioniranje prometa te osigurala sigurna prohodnost oštećenog mosta.

U svrhu obnove Drvenog mosta, gradonačelnica Dragica Ratković 11. siječnja 2023. godine, potpisala je Ugovor o dodjeli bespovratnih financijskih sredstava za operacije koje se financiraju iz Fonda solidarnosti Europske unije.

Uz gradonačelnicu Dragicu Ratković, svečanom otvorenju prisustvovala je i zamjenica župana, Silvija Zagorec te je uputila zahvalu Ministarstvu prometa i infrastrukture, ali i Gradu Varaždinske Toplice na produktivnosti i angažmanu.

Također, nazočni su bili i Ljubica Nofta, predsjednica Gradskog vijeća te Miran Plišo, predsjednik Mjesnog odbora Tuhovec – Lukačevec Toplički.

Otvorenju mosta nazočili su i predstavnici izvođača radova, Županijske uprave za ceste Varaždinske županije, ali i brojni stanovnici Lovrentovca, Tuhovca te mnogi građani Varaždinskih Toplica. Svečano otvorenje je na taj način obilježeno prigodnim druženjem za sve nazočne.